Pirinç Merdiven Küpeşte

Pirinç metal çinko ve bakırdan oluşan işlemesi oldukça kolay bir metaldir. Farklı alanlarda kullanılmak üzere üretilen altın parlaklığında bu pirinçler, değişik miktarlarda çinko bakır ilave edilerek güzel bir karışım ile sertlik derecesi ayarlanarak, çok çeşitli özellikler ve renkte çeşitli olarak üretilir. Artan miktarda çinko değerleri yüksek oranda fazlalaştırarak, malzemeye geliştirilmiş mukavemet ve süreklilik sağlar. Pirinç, alaşıma eklenen bakır miktarına bağlı olarak kırmızıdan sarıya renk değişebilir.

Pirincin çinko içeriği % 32 ile% 39 arasında değişiyorsa, sıcak işlem kabiliyeti artacaktır, ancak soğuk işlem sınırlı olacaktır.

Pirinç %39’dan fazla çinko içeriyorsa (örnek – Muntz Metal), daha yüksek mukavemet ve daha düşük miktarda (oda sıcaklığında) sahip olacaktır.

Sektörde 1988 yılından beri hizmet sunan firmamız, pirinç metal malzemelerin dekorasyon ve tasarım alanında kullanımına önemli derecede katkı sağlamaktadır. Uygun fiyat ve kaliteli hizmet seçenekleri ile birçok alanda projelerimiz mevcuttur. Pirinç malzemeden ürettilen ürünler çok fazla alanda kullanılabilir olduğundan, öncelikle kullanım alanlarınızı belirtmeniz size yardımcı olmamızda önemlidir.

Pirinç Merdiven Küpeşte Modelleri